mamakuJudul              :           Mamaku Menteri

Penulis           :           Salina Ibrahim

Harga             :           RM16.00

Tahun             :           2015

Penerbit         :           Dewan Bahasa dan Pustaka

JARANG-JARANG pembaca remaja dihidangkan dengan kisah yang begini – si ibu seorang menteri! Hidup Nur berubah selepas ibunya dilantik sebagai menteri kabinet kerajaan pemerintah. Banyak perkara yang terpaksa dipertimbangkan apabila memikirkan status ibunya. Seboleh-bolehnya dia tidak ingin mengambil kesempatan dengan kedudukan ibu. Dia juga berusaha menjaga nama baik ibu agar tidak dicemuh masyarakat.

Ada kala timbul konflik dalam keluarga apabila salah seorang berkedudukan tinggi di mata masyarakat. Antaranya Nur tidak bersetuju si ibu menggadaikan prinsip kerana bersalam dengan tetamu lelaki yang biasa dilakukan oleh insan bersama isteri. Si ayah berkahwin lain juga malapetaka yang terpaksa dihadapi.

Nur tidak terlepas daripada permainan perasaan remaja yang meningkat dewasa. Haris yang bertakhta di hati semakin menjauhkan diri. Mengapakah Haris berbuat demikian?

 

Sila Beri Pandangan


 • Laman

 • Arkib

 • Statistik

  011122
  Melawat hari ini: 606
  Jumlah Pelawat: 11122
  Hits hari ini: 1194
  Jumlah Hits : 26098
  Siapa atas talian: 3
Botanical Slimming Cell Phone Jammer For Sale, Botanical Slimming Soft Gel , Meizi Evolution, Cell Phone Jammers,Cell Phone Blockers, As a result Botanical Slimming works by restraining the activity of lipase in the stomach and intestinal canal.